Zondag stond voor groep 1 en 2 de Amerongse berg  op het programma terwijl groep 3 naar Samkt zou gaan. op het allerlaatste moment werd de route van groep 3 ook aangepast richting de Amerongseberg.
De Berg zelf werd niet gehaald maar er was nog voldoende klimwerk over in het gebied tussen Elst, Veenendaal en Rhenen.
de pauze werd verlegd naar café Cunera aan het spoor in Rhenen. Hierna volgde de terug weg naar Brabant met voldoende wind tegen om moe maar voldaan te finishen bij het  Brabant terrein.
Groep 4 koos voor de aangepaste versie van Joe Mann naar Best. Omdat ze met een kleine groep waren en de route niet goed te volgen was werd het voor hun een iets langere tocht en daardoor ook wat zwaarder als gepland.
Groep 5 had de hooiberg route op het programma staan. Of het lag aan het mooie weerof de naderende buitenlandse tourtocht weet ik niet maar de opkomst met 10 man was zeer goed. Ook de pauze bij de Steltenberg viel in goede aarde met koffie slagroom + likeur.
De mountinbike groep had de 6 uur race van het Bike festival Brabant op het programma. Met 2 groepen waren ze vertegenwoordigd namens Kouwenberg en Ons Verzet. Alle overige groepen beëindigde hun tocht op het Bike festival terrein waardoor er voldoende support voor de mountainbikers was.

Start typing and press Enter to search