Zondag kozen alle 5 de weg groepen om een tocht naar het Oosten te maken.
Groep 1 reed onze oude KKRT tocht van 130 km welke via de klimmen rondom Groesbeek ook het duitse reichwald en de klimmen rond Kleef aan deed.
Groep 1 en 2 reden de verkorte versie van 105 km welke na de afdaling van de Gelderberg de verkorte weg naar Kleef verkoos.
Na de pauze bij het oude spoorstation in Kranenburg werd via het fietspad langs het voormalige spoorlijn de tocht naar Nederland weer voortgezet.
Na nog even de stekkenberg te hebben bedwongen was het snel via de dijk bij Overasselt en Reek weer naar de Potter terug fietsen.
Groep 4 koos naar overleg bij de start om ook een rondje naar Groesbeek te maken. Zij hadden een vroege pauze bij Cafe de Oude Molen, waarna er nog aardig wat km aan de tocht moesten worden toegevoegd voor de beoogde aantal km.
Groep 5 had een route van internet gehaald welke hen via Nijmegen naar de pauze boven bij De Heksendans voerden. Na een snelle afdaling werd door hun ook weer snel huiswaarts gekoerst om op het zon overgoten terras van de Potter nog gezellig te kunnen nakletsen over de avonturen met de leden van de andere groepen.
De mountinbike groep had op deze zondag een trainingsrit op het programma staan voor de 6 uur race van volgende week bij het Bike festival Brabant.

Start typing and press Enter to search